Salata de fasole Chili-chimen ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 131 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 12. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare, chimen măcinat, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Chili Vegetarian de fasole neagră cu portocale și chimen, Chili de vită și fasole neagră cu Creman de chimen prăjit și gust de Avocado, și Salată de fasole albă cu lămâie și chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați roșiile, hominy, fasolea, ceapa și coriandrul. Într-un borcan cu un capac bine fixat, combinați ingredientele rămase; se agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Hominy
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se toarnă peste salată și se aruncă pentru a acoperi. Se da la frigider cel putin 2 ore inainte de servire.