Salată de fasole albă și Chorizo cu măsline

Salata de fasole albă și Chorizo cu măsline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 395 calorii, 16g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Un amestec de frunze de salată boston, link chorizo gata de consumat, ridiche și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Chorizo-și-alb fasole Dip, Chorizo și tocană de fasole albă, și Tocană de scoici, chorizo și fasole albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o cratiță mică. Acoperiți ouăle cu apă și aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 12 minute.
Scurgeți și rulați sub apă rece, agitând ușor tigaia. Curățați ouăle și uscați-le.
Între timp, într-un castron mediu, aruncați fasolea cu chorizo, ceapă, ardei gras, pătrunjel, oregano și semințe de chimen.
Adăugați uleiul de măsline și oțetul, condimentați cu sare și piper și aruncați bine.
Lăsați să stea 10 minute.
Aranjați frunzele de salată în boluri și movilați salata de fasole deasupra. Împrăștiați măslinele și feliile de ridiche peste tot. Împărțiți ouăle, aranjați-le în jurul salatelor și serviți.