Salată de fasole albă Farro cu vinetă de lămâie

Salată de fasole albă Farro cu vinetă de lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de fasole albă Farro cu vinaigretă de lămâie. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă $1.84 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 410 calorii. 30 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper, coajă de lămâie, farro și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Farro, fasole albă și salată de lămâie conservată, Salate Serioase: salată de fasole albă și mentă cu vinetă de lămâie, și Salată de fasole neagră și Farro cu vinetă de chimen-Lime.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, aduceți 6 căni de apă sărată la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați farro în apă. Reduceți la foc mic și gătiți, acoperit, până când farro este fraged, dar nu moale, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Scurgere.
4
În timp ce farro gătește, încălziți o lingură de ulei de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
FarroFarro
5
Se adaugă usturoiul și se sotează până devine auriu, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Adăugați spanacul și gătiți până se ofilesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
7
Într-un castron mare, combinați fasolea farro și cannellini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De BrocoliSupa Crema De Brocoli
FarroFarro
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați spanacul, usturoiul și uleiul din tigaia sote și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Se amestecă în feta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
10
Într-un castron mic, amestecați împreună 1/2 cană ulei de măsline, 1/4 cană suc de lămâie și coajă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Se toarnă vinetă peste farro. Aruncă pentru a acoperi. Se amestecă pătrunjelul și se condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
FarroFarro
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate99
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista