Salată de fasole albă Farro cu vinetă de lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de fasole albă Farro cu vinaigretă de lămâie. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă $1.84 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 410 calorii. 30 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper, coajă de lămâie, farro și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Farro, fasole albă și salată de lămâie conservată, Salate Serioase: salată de fasole albă și mentă cu vinetă de lămâie, și Salată de fasole neagră și Farro cu vinetă de chimen-Lime.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, aduceți 6 căni de apă sărată la fierbere.
Adăugați farro în apă. Reduceți la foc mic și gătiți, acoperit, până când farro este fraged, dar nu moale, aproximativ 30 de minute.
În timp ce farro gătește, încălziți o lingură de ulei de măsline la foc mediu.
Se adaugă usturoiul și se sotează până devine auriu, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați spanacul și gătiți până se ofilesc, aproximativ 3 minute.
Într-un castron mare, combinați fasolea farro și cannellini.
Adăugați spanacul, usturoiul și uleiul din tigaia sote și amestecați pentru a combina.
Într-un castron mic, amestecați împreună 1/2 cană ulei de măsline, 1/4 cană suc de lămâie și coajă de lămâie.
Se toarnă vinetă peste farro. Aruncă pentru a acoperi. Se amestecă pătrunjelul și se condimentează cu sare și piper după gust.