Salată de fasole albă Farro cu vinetă de lămâie

Salată de fasole albă Farro cu vinetă de lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de fasole albă Farro cu vinaigretă de lămâie. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă $1.84 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 410 calorii. 30 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper, coajă de lămâie, farro și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Farro, fasole albă și salată de lămâie conservată, Salate Serioase: salată de fasole albă și mentă cu vinetă de lămâie, și Salată de fasole neagră și Farro cu vinetă de chimen-Lime.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, aduceți 6 căni de apă sărată la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați farro în apă. Reduceți la foc mic și gătiți, acoperit, până când farro este fraged, dar nu moale, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Scurgere.
4
În timp ce farro gătește, încălziți o lingură de ulei de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
FarroFarro
5
Se adaugă usturoiul și se sotează până devine auriu, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
6
Adăugați spanacul și gătiți până se ofilesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
7
Într-un castron mare, combinați fasolea farro și cannellini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De BrocoliSupa Crema De Brocoli
FarroFarro
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Adăugați spanacul, usturoiul și uleiul din tigaia sote și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Se amestecă în feta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
10
Într-un castron mic, amestecați împreună 1/2 cană ulei de măsline, 1/4 cană suc de lămâie și coajă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
11
Se toarnă vinetă peste farro. Aruncă pentru a acoperi. Se amestecă pătrunjelul și se condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
FarroFarro
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate99
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista