Salata de fasole alb-negru este o fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. Această garnitură are 226 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, cățel de usturoi, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce e bine. Încercați Salată de fasole albă, roșie și neagră, Salată de fasole alb-negru, și Salată de fasole alb-negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele într-un castron mare; aruncați ușor pentru a acoperi.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat