Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Salata de Escarole cu hrean și capere ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 79 de cenți pe porție. O porție conține 99 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, oțet de vin, Inimi escarole rupte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Saut Escarole Cu Stafide, Nuci De Pin Și Capere, Tartar de somon cu capere, Scallions și hrean, și Somon prăjit cu mărar, capere și hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați ceapa într-un castron mic cu apă cu gheațăcel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se scurge și se usucă.
3
Bateti CR cca fra, ulei, suc de lămâie,și oțet într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
Suc De Lămâie
Oțet
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Adăugați escarole, capere și ceapă scursă; condimentați cu sare și piper și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Escarola
Capere
Ceapă
5
Salata de top cu hrean și sezoncu mai mult piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean
Piper
6
Faceți înainte: ceapa poate fi înmuiată cu 2 oreînainte.