Salată de dovlecei și fasole neagră fumurie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați dovleceii și salata de fasole neagră fumurie. Această rețetă face 4 porții cu 327 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați brânză de capră, rucola pentru copii, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 47 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată de dovlecei și fasole neagră fumurie, Salată de dovlecei și fasole neagră afumată, și Salată de quinoa, fasole neagră și dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Combinați dovleceii și 1 lingură de ulei; aruncați pentru a acoperi. Aranjați dovleceii pe o tigaie cu jeleu.
Coaceți la 425 timp de 25 de minute sau până se înmoaie.
Aranjați nucile pe tigaie cu jeleu; se acoperă cu spray de gătit.
Presărați 1/8 linguriță sare peste nuci; aruncă.
Coaceți la 425 timp de 10 minute sau până la prăjit, amestecând o dată.
Combinați 1 lingură de ulei de măsline, oțet, muștar, miere și sos adobo într-un castron; se amestecă cu un tel.
Încălziți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Adăugați restul de 1 linguriță de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați usturoi; saut 1 minut.
Adăugați dovlecei, restul de 3/8 linguriță sare, piper și fasole; gatiti 3 minute sau pana se incalzeste.
Se ia de pe foc; se amestecă 3 linguri de pansament adobo; aruncați pentru a acoperi.
Combinați pansamentul rămas și rucola; aruncați pentru a acoperi. Împărțiți amestecul de rucola uniform între 4 farfurii; se acoperă cu amestec de fasole.
Se presară uniform cu nuci și brânză.