Salată de dovlecei și fasole neagră fumurie

Salată de dovlecei și fasole neagră fumurie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați dovleceii și salata de fasole neagră fumurie. Această rețetă face 4 porții cu 327 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați brânză de capră, rucola pentru copii, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 47 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată de dovlecei și fasole neagră fumurie, Salată de dovlecei și fasole neagră afumată, și Salată de quinoa, fasole neagră și dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați dovleceii și 1 lingură de ulei; aruncați pentru a acoperi. Aranjați dovleceii pe o tigaie cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
JeleuJeleu
RolaRola
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți la 425 timp de 25 de minute sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Aranjați nucile pe tigaie cu jeleu; se acoperă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
NuciNuci
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Presărați 1/8 linguriță sare peste nuci; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
SareSare
6
Coaceți la 425 timp de 10 minute sau până la prăjit, amestecând o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Combinați 1 lingură de ulei de măsline, oțet, muștar, miere și sos adobo într-un castron; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AdoboSos Adobo
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MuștarMuștar
OțetOțet
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Încălziți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați restul de 1 linguriță de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați usturoi; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
11
Adăugați dovlecei, restul de 3/8 linguriță sare, piper și fasole; gatiti 3 minute sau pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Suc De FructeSuc De Fructe
FasoleFasole
SareSare
12
Se ia de pe foc; se amestecă 3 linguri de pansament adobo; aruncați pentru a acoperi.
13
Combinați pansamentul rămas și rucola; aruncați pentru a acoperi. Împărțiți amestecul de rucola uniform între 4 farfurii; se acoperă cu amestec de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
14
Se presară uniform cu nuci și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
NuciNuci
DificultateGreu
Gata În47 m.
Porții4
Scor De Sănătate73
Revista