Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați dovleceii și salata de fasole neagră fumurie. Această rețetă face 4 porții cu 327 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați brânză de capră, rucola pentru copii, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 47 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată de dovlecei și fasole neagră fumurie, Salată de dovlecei și fasole neagră afumată, și Salată de quinoa, fasole neagră și dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați dovleceii și 1 lingură de ulei; aruncați pentru a acoperi. Aranjați dovleceii pe o tigaie cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Jeleu
Rola
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Coaceți la 425 timp de 25 de minute sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Aranjați nucile pe tigaie cu jeleu; se acoperă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Nuci
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Presărați 1/8 linguriță sare peste nuci; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Sare
6
Coaceți la 425 timp de 10 minute sau până la prăjit, amestecând o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Combinați 1 lingură de ulei de măsline, oțet, muștar, miere și sos adobo într-un castron; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Adobo
Ulei De Măsline
Muștar
Oțet
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
8
Încălziți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați restul de 1 linguriță de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați usturoi; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
11
Adăugați dovlecei, restul de 3/8 linguriță sare, piper și fasole; gatiti 3 minute sau pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Suc De Fructe
Fasole
Sare
12
Se ia de pe foc; se amestecă 3 linguri de pansament adobo; aruncați pentru a acoperi.
13
Combinați pansamentul rămas și rucola; aruncați pentru a acoperi. Împărțiți amestecul de rucola uniform între 4 farfurii; se acoperă cu amestec de fasole.