Salată de dovlecei, portocale și orz

Salată de dovlecei, portocale și orz
Nevoie de o fără lactate, lacto ovo vegetarian și garnitură vegană? Salata de dovlecei, portocale și orz ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 253 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,21 USD pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food necesită orz perlat, pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline și oțet de vin. 19 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 98%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de orz cu dovlecei și Broccoli, Salată De Dovlecei De Orz, și Dovlecei Deliciata Umpluți Cu Salată De Orz.

Instrucțiuni

1
Fierbeți orzul timp de 20-25 de minute până când este fraged, dar cu puțină mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
2
Scurgere.
3
Între timp, încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Dacă utilizați butternut, tăiați gros în runde, aruncând semințele pe măsură ce mergeți sau tăiați dovlecei mici și rotunzi în pene subțiri. Aruncați cu 1 lingură de ulei, coaja de portocală și condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Se întinde pe o foaie de copt și se prăjește timp de 40 de minute până devine aurie și fragedă, întorcându-se la jumătate. Puneți deoparte în timp ce terminați vasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Se amestecă sucul de portocale, oțetul și uleiul rămas cu orzul perlat și o mulțime de condimente. Se amestecă ceapa și ierburile tocate, apoi se acoperă pe un platou cu dovleceii, racheta și frunzele de mentă și pătrunjel rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
Orz De PerleOrz De Perle
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarniturăSalată
Revista