Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de dovlecei delicata prăjită. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 308 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ricotta salata, ulei de măsline, oțet de sherry și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este excelent. Încercați Squash Delicata prăjită cu salată de Quinoa, Salată de ghindă prăjită și Delicata de dovlecei, și Salată asiatică cu dovlecei Delicata prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Ungeți inelele de dovlecei cu ulei de măsline pe ambele părți și așezați-le într-un singur strat pe o foaie de copt. Condimentează bine cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Prăjiți până când partea inferioară a inelelor de dovlecei este blister și se rumenesc și se înmoaie furculița, aproximativ 15 minute. Între timp, transferați spanacul curățat într-un castron mare, acoperiți cu un prosop de hârtie umed și rezervați la frigider.Când dovlecelul este aproape gata, încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mică. Când strălucește, adăugați șalotă și presărați sare și piper negru proaspăt măcinat. Gatiti pana cand se inmoaie si incepe sa se rumeneasca, aproximativ 3 minute. Deglazați tigaia cu oțet, răzuind orice bucăți care sunt lipite de fund și îndepărtați imediat de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Ulei De Măsline
Ceapă Eșalotă
Spanac
Oțet
Suc De Fructe
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Prosoape De Hârtie
Tigaie
Bol
3
Se toarnă amestecul de șalotă peste spanacul rezervat și se aruncă pentru a se combina. Se condimentează cu sare suplimentară și piper negru proaspăt măcinat ca desired.To se servește, se acoperă dovleceii cu spanac și se acoperă cu semințe de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Semințe De Dovleac
Ceapă Eșalotă
Spanac
Suc De Fructe
Sare
4
Se presara cu ricotta salata si se stropeste cu saba (daca se foloseste).Asocierea băuturilor: Naia Verdejo, Spania. Acest fel de mâncare are o claritate înțepătoare din oțetul de sherry, șalota și salata de ricotta. Dovlecelul aduce puțină dulceață. Toate acestea sunt calități împărtășite de acest Verdejo, care are o claritate de lămâie înmuiată de vanilie și caprifoi.