Salată De Dovlecei De Butternut Prăjită Cu Vinetă De Mandarină-Rozmarin

Salată De Dovlecei De Butternut Prăjită Cu Vinetă De Mandarină-Rozmarin
Salata de dovlecei de Butternut prăjită cu mandarină - vinetă de rozmarin este o fără gluten, primar și vegan farfurie. O porție conține 281 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de dovlecei de butternut, mandarine, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă de la Foodnetwork are 5 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este excelent. Încercați Salată caldă de dovlecei de Butternut cu vinetă de mandarină-rozmarin, Salată de dovlecei și slănină de Butternut cu vinetă de arțar-rozmarin, și Salată Prăjită De Dovlecei De Butternut + Vinetă De Șalot pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aruncați dovlecelul cu 2 linguri de ulei de măsline pe o foaie de copt și întindeți-l într-un strat uniform. Condimentează cu 2 lingurițe de rozmarin și sare și piper. Prăjiți, amestecând o dată la jumătatea drumului, până când dovlecelul este doar fraged și auriu, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Se scoate din cuptor și se răcește până se încălzește, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
În timp ce dovleceii se prăjesc, cojiți 3 mandarine și feliați-le transversal în runde groase de 1/2 inci, îndepărtând orice semințe. Suciți mandarina rămasă și bateți sucul împreună cu restul de 2 linguri de ulei de măsline și restul de 1 linguriță de rozmarin. Condimentează pansamentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
MandarinăMandarină
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Combinați dovleceii calzi, spanacul, feliile de mandarină și afinele cu pansamentul și aruncați ușor pentru a acoperi. Împărțiți între plăcile de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
MandarinăMandarină
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
6
Fotografie de Kana Okada
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate86
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista