Salată de două fasole și sfeclă cu Feta
Salata cu două fasole și sfeclă cu Fetan este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție conține 260 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $3.74 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ceară și fasole, auriu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Sfeclă Și Feta, Salată De Ierburi, Feta Și Sfeclă, și Salată feta de sfeclă prăjită cu somon cu sos de salată de mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Aranjați sfecla într-un vas de copt și umpleți cu 1/4 inch de apă. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 45 de minute sau până se înmoaie.
Lăsați să se răcească, apoi curățați sfecla și tăiați-le în pene groase de 1/2 inch.
Într-o oală foarte mare cu apă sărată clocotită, gătiți fasolea la foc mare până când este crocantă, aproximativ 5 minute.
Scurgeți și reîmprospătați sub apă rece.
Se scurge bine și se usucă.
Într-un castron mic, bateți uleiul de măsline cu oțetul până se omogenizează. Într-un castron mare, aruncați fasolea cu 1/2 cană de vinetă și transferați-o într-un platou. În același castron mare, aruncați ușor sfecla și arpagicul cu restul de 1/4 cană de vinetă și lingură peste fasole. Se condimentează cu sare, se presară feta deasupra și se servește.