Salată de detoxifiere crocantă
Rețeta salată de detoxifiere crocantă se poate face în aproximativ 20 de minute. Această rețetă servește 4. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 253 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, caise gata de consumat, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. 34 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, ceea ce este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată De Detoxifiere, Salată De Detoxifiere, și Salată De Detoxifiere De Primăvară.
Instrucțiuni
Blanch broccoli într-o tigaie cu apă clocotită timp de 1 min.
Se scurge și se răcește rapid sub apă curentă rece, apoi se usucă cu hârtie de bucătărie. Puneți într-un castron cu caisele, broccoli, varza roșie, nautul și semințele de floarea soarelui.
Puneți ceapa și ghimbirul într-un bol cu sucul de portocale, oțetul și uleiul.
Se amestecă bine. Se lasă 5 minute să se înmoaie ceapa, apoi se adaugă în salată și se aruncă bine totul împreună.