Salată de căpșuni și mazăre

Salata de căpșuni și mazăre este o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 104 calorii. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, mazăre de zahăr, căpșuni și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, care este super. Încercați Zahăr Snap Pean și morcov Soba fidea, Căpșuni, Snap Pean și salată verde mixtă, și Salată de spanac de căpșuni cu busuioc, nuci pecan prăjite și mazăre de zahăr {și o carte de bucate Give-away!} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă la fiert și așezați o inserție de abur în oală.
Puneți mazărea în abur, acoperiți și gătiți până la un verde strălucitor, aproximativ 30 de secunde.
Scurgeți și rulați sub apă rece până când mazărea este rece; deoparte.
Bateți uleiul de măsline, oțetul de zmeură și muștarul Dijon într-un bol până se amestecă bine. Lăsați pansamentul cu oțet să se odihnească câteva minute.
Combinați mazărea de zahăr și feliile de căpșuni într-un castron mare.
Se toarnă peste amestecul de mazăre, se aruncă ușor pentru a se combina.
Se servește imediat sau se răcește până la 1 oră.