Salată de căpșuni și mandarine
Salata de căpșuni și mandarine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 181 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,26 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, zahăr, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 28%. Încercați Salata de căpșuni-mandarine a lui Betty, Tort de mandarină și mămăligă cu sirop de mandarină, și Salată De Pecan Mandarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie cu fund greu la foc mediu. Se amestecă migdalele și 3 linguri de zahăr împreună în tigaie; gatiti pana cand zaharul s-a topit si acopera migdalele; 15 până la 20 de minute. Pune deoparte.
Bateți uleiul vegetal, oțetul, sosul fierbinte, 2 1/2 linguri zahăr, sare și piper împreună într-un castron. Aruncați amestecul de primăvară, portocalele, căpșunile, țelina, ceapa și pătrunjelul împreună într-un bol mare de amestecare; stropiți amestecul de ulei vegetal peste amestecul de salată și amestecați ușor pentru a acoperi.
Presărați migdalele prăjite peste salată pentru a servi.