Salată de căpșuni cu vinetă cu miere de șalotă

Salata de căpșuni cu vinaigretă cu miere de șalotă este o fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 376 calorii. Pentru $3.19 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați sare, căpșuni, salată verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 60%. Rețete similare sunt Salată de spanac de căpșuni cu vinetă balsamică cu miere, Salată de spanac cu căpșuni de Avocado cu vinetă de muștar cu miere, și Salată de căpșuni și Avocado cu vinetă de semințe de mac de arțar de miere.
Instrucțiuni
Combinați sucul de lămâie, mierea, șalota, cimbrul, sarea și fulgii de ardei roșu împreună într-un castron; bateți energic uleiul de măsline și uleiul vegetal în amestecul de suc de lămâie. Pune deoparte.
Puneți o tigaie mică la foc mediu-mare; aruncați migdalele, zahărul și sarea împreună în tigaia fierbinte până când zahărul se caramelizează pe migdale, 2 până la 3 minute.
Scoateți imediat de pe foc.
Așezați amestecul de salată într-un castron mare.
Stropiți pansamentul peste amestecul de salată și aruncați-l pentru a acoperi. Se acoperă cu migdalele și căpșunile pentru a servi.