Salata de Couscous portocaliu este o vegan garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 269 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână portocale, castraveți, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată afumată de macrou, portocale și cuscus, Salată de cuscus cu parfum de portocale cu migdale, coriandru și castraveți, și Rețetă de salată de pește cu cuscus (omega 3 și cuscus) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toarnă cuscusul într-un castron mare și se amestecă 1 cană de apă clocotită. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați la abur 5 minute sau până când cuscusul este fraged. Pufați cu o furculiță și amestecați uleiul și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Apă
Folie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
2
Lasă să se răcească ușor.
3
Zest ambele portocale; suc unul. Cojiți a doua portocală și tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocaliu
Suc
4
Adăugați coaja, sucul și portocala tocată în amestecul de cuscus. Se amestecă ingredientele rămase. Acoperiți și răciți 1 oră sau până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Portocaliu
Suc
5
Adăugați mai mult ulei, sare sau piper, dacă doriți, înainte de servire.