Salată de cuscus cu năut, curmale și scorțișoară
Salata de cuscus cu năut, curmale și scorțișoară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 8. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 385 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți cuscus, nuci de pin, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 73%. Încercați Salată De Orez Și Verdeață Mixtă Cu Curmale, Caju Și Năut, Salată de cuscus cu pui, curmale și nuci, și Salată de cuscus cu năut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fin capătul alb al cepei verzi. Se taie părți verzi de ceapă verde și se rezervă pentru salată. Gătiți ușor bucățile de ceapă albă în ulei de măsline 5-7 minute într-o cratiță medie. Se amestecă bulionul de pui, scorțișoara, 1/4 linguriță piper negru și piper roșu. Aduceți la fierbere; adăugați cuscus. Acoperiți și scoateți tigaia de pe foc.
Bateți împreună oțet, 1/2 linguriță sare și ulei de măsline într-un bol mic.
Cuscus de puf cu o furculiță; pune într-un castron mare. Aruncați ceapa verde feliată, năutul, morcovii, curmalele, nucile de pin, restul de 1/4 linguriță sare și restul de 1/4 linguriță piper negru; adăugați vinetă și aruncați din nou.
Serviți imediat sau răciți.
Garnisiți cu cilantro tocat, dacă doriți.