Salată de cuscus, afine și Feta

Salată de cuscus, afine și Feta
Salata de cuscus, afine și feta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 247 calorii. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 43 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, brânză feta, afine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de sparanghel, Fetan și cuscus, Salată De Cuscus Cu Struguri Și Feta, și Feta - salată de cuscus de pui cu busuioc.

Instrucțiuni

1
Așezați cuscusul și merisoarele într-un castron rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
CuscusCuscus
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă apa clocotită și se amestecă cu o furculiță. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați deoparte 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
3
Pufați cuscusul cu o furculiță și pliați castravetele și brânza feta. Condimentează după gust cu vinetă balsamică și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă BalsamicăVinetă Balsamică
Brânză FetaBrânză Feta
CuscusCuscus
CastraveteCastravete
SareSare
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista