Salată De Cuscus
Salata de cuscus este o vegan rețetă cu 7 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 60 de calorii. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Dacă aveți la îndemână castraveți persani, suc de lămâie, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca garnitură. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 31%. Încercați Rețetă de salată de pește cu cuscus (omega 3 și cuscus), Salată Dragon-Salată De Vară Cu Cuscus, și Salată De Cuscus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 1/3 cană de apă la fiert într-o oală fierbinte. Se amestecă cuscusul și un vârf de sare, se acoperă și se oprește alimentarea.
Lăsați-l să stea netulburat până când apa a fost absorbită, cel puțin 5 minute. Puf cu o furculiță.
În timp ce cuscusul este aburit, amestecați pesto, suc de lămâie și coajă de lămâie, dacă doriți, într-un castron larg și puțin adânc. Se condimentează cu piper. Aruncați roșiile și castraveții.
Adăugați cuscusul în castron împreună cu nucile pecan, dacă doriți, și aruncați din nou. Se condimentează cu sare și piper.