Salată de curmale și pui
Salata de curmale și pui este o fără gluten, primar și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 219 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați curmale dezosate, sare, medjool și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată De Curmale Cu Spanac, Salată de curmale și țelină, și Salată De Curmale Congelată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați tulpinile din fenicul. Clătiți frunzele verzi cu pene; tăiați suficient pentru a măsura 2 până la 3 linguri și salvați alte câteva pentru garnitură. Aruncați frunzele și tulpinile rămase. Tăiați capătul rădăcinii, orice zone învinețite și fibrele grosiere din capul de fenicul. Clătiți capul și tăiați în felii subțiri de hârtie. Într-un castron, combinați frunzele tocate, feniculul feliat și puiul.
Tăiați curmalele pe lungime în felii de 1/2 inch lățime; aruncați gropile.
Adăugați curmale în castron.
Clătiți mandarinele și tăiați-le pe jumătate transversal. Ream suc de la 1/2 fructe și se adaugă la castron.
Tăiați mandarinele rămase (inclusiv coaja) vertical în felii subțiri de hârtie, aruncând semințele; adăugați în castron, împreună cu oțet și ulei.
Presărați amestecul cu cayenne, amestecați ușor și lingurați pe farfurii.
Garnisiți cu câteva dintre frunzele de fenicul verde rezervate.
Se adaugă sare după gust.