Salată de creveți și tăiței la grătar

Salata de creveți și tăiței la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,55 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 638 calorii. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați creveți de dimensiuni medii, usturoi, ciuperci shiitake și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Salată caldă de tăiței Soba cu creveți la grătar, Castron De Tăiței De Creveți Vietnamezi La Grătar, și Paste cremoase de taitei de dovlecei de Avocado cu creveți la grătar cu Taco Lime.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare de apă la fierbere.
Adăugați tăiței și gătiți pe măsură ce eticheta direcționează; scurgeți și clătiți cu apă rece.
Între timp, bateți sucul de lămâie, sosul de pește, zahărul brun, usturoiul, sosul de chili și 1/3 cană de apă într-un bol mediu.
Transferați 1/4 cană de marinată într-un alt bol și aruncați cu creveții. Aruncați o altă marinată de 1/4 cană cu sparanghelul și ciupercile într-un al treilea bol.
Lăsați creveții și legumele să marineze 10 minute la temperatura camerei. Aruncați tăiței cu marinata rămasă.
Încălziți un grătar sau o tigaie pentru grătar la mediu-înalt. Grătați creveții, sparanghelul și ciupercile până când creveții sunt doar fierți și sparanghelul este ușor fraged, 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Înjumătățiți ciupercile și tăiați sparanghelul în bucăți.
Împărțiți tăiței între boluri și acoperiți cu creveții, sparanghelul, ciupercile, morcovul și cilantro.
Fotografie de Antonis Achilleos