Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de creveți și spanac la grătar. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 199 calorii, 28G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $3.89 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zmeură, vinetă de busuioc, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până Mango ai putea urma acest curs principal cu Panna Cotta de nucă de cocos cu fructe de pasiune și mango ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Creveți 2 moduri: sos de soia-creveți la grătar cu salată de spanac și Scampi în stil nou, Salată de spanac-mazăre cu creveți la grătar, și Frigărui de creveți la grătar cu salată de spanac portocaliu.
Instrucțiuni
1
Înmuiați frigarui de lemn în apă pentru a acoperi 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din Lemn
2
Între timp, preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (mediu-mare). Creveți Devein, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Combinați creveții și Vinaigreta de busuioc de 3/4 cană într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; sigilați și răciți 15 minute, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Creveți
Busuioc
4
Scoateți creveții din marinată, aruncând marinada. Înfășurați creveții pe frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
5
Creveți la grătar, acoperiți cu capac la grătar, 2 minute pe fiecare parte sau doar până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Scoateți creveții din frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
7
Aruncați spanacul, mango și ceapa cu 1/4 cană de vinaigretă de busuioc într-un castron mare; aranjați pe un platou de servire. Se acoperă cu creveți la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți La Grătar
Vinetă
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Spanac
Busuioc
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Se presară cu brânză de capră mărunțită și zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
Zmeură
9
Se servește cu Vinaigreta de busuioc rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Busuioc
1
Salată tropicală de spanac cu pui la grătar: omiteți frigarui. Înlocuiește 2 lb. piept de pui jupuit și dezosat pentru creveți. Pregătiți rețeta conform instrucțiunilor, crescând timpul de grătar la 4 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Pui La Gratar
Spanac
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
Fulgi De Legume
2
Lăsați puiul să stea 10 minute; feliați și serviți conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
3
Timp practic: 38 min.; Timp Total: 1 oră, 8 min., inclusiv vinaigrette.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.