Salată de creveți și spanac la grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de creveți și spanac la grătar. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 199 calorii, 28G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $3.89 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zmeură, vinetă de busuioc, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până Mango ai putea urma acest curs principal cu Panna Cotta de nucă de cocos cu fructe de pasiune și mango ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Creveți 2 moduri: sos de soia-creveți la grătar cu salată de spanac și Scampi în stil nou, Salată de spanac-mazăre cu creveți la grătar, și Frigărui de creveți la grătar cu salată de spanac portocaliu.
Instrucțiuni
Înmuiați frigarui de lemn în apă pentru a acoperi 30 de minute.
Între timp, preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (mediu-mare). Creveți Devein, dacă se dorește.
Combinați creveții și Vinaigreta de busuioc de 3/4 cană într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; sigilați și răciți 15 minute, întorcându-vă ocazional.
Scoateți creveții din marinată, aruncând marinada. Înfășurați creveții pe frigarui.
Creveți la grătar, acoperiți cu capac la grătar, 2 minute pe fiecare parte sau doar până când creveții devin roz.
Scoateți creveții din frigarui.
Aruncați spanacul, mango și ceapa cu 1/4 cană de vinaigretă de busuioc într-un castron mare; aranjați pe un platou de servire. Se acoperă cu creveți la grătar.
Se presară cu brânză de capră mărunțită și zmeură.
Se servește cu Vinaigreta de busuioc rămasă.
Salată tropicală de spanac cu pui la grătar: omiteți frigarui. Înlocuiește 2 lb. piept de pui jupuit și dezosat pentru creveți. Pregătiți rețeta conform instrucțiunilor, crescând timpul de grătar la 4 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Lăsați puiul să stea 10 minute; feliați și serviți conform instrucțiunilor.
Timp practic: 38 min.; Timp Total: 1 oră, 8 min., inclusiv vinaigrette.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.