Salată de creveți și spanac Kung Pao
Salata de creveți și spanac Kung Pao ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 4 și costă $ 3.44 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 254 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți creveți, ulei de susan asiatic, fulgi de chili și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Kung Pao Zucchini, Kung Pao creveți (kung Pao creveți/???), și Kung Pao creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți și scurgeți creveții. Setați o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare; când este fierbinte, adăugați 1 linguriță ulei de arahide și creveții. Se amestecă până când creveții sunt abia Opaci, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiate la test), 2 până la 4 minute.
Se toarnă într-un castron mare.
Întoarceți tigaia la foc; când este fierbinte, adăugați 2 lingurițe rămase ulei de arahide și arahidele. Se amestecă până când arahidele se rumenesc ușor, 1 până la 2 minute. Se amestecă fulgii de chili și se îndepărtează de la foc.
Adăugați oțet, sos de soia, ulei de susan și zahăr și amestecați până se dizolvă zahărul.
Adăugați spanacul și morcovul la creveți și amestecați ușor. Salată de movilă în mod egal pe farfurii.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.