Salată De Creveți-Crab La Cuptor
Salata de creveți-Crab la cuptor ar putea fi doar fără lactate și pescatarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 8 și costă 1,06 USD pe porție. O porție conține 220 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ceapă, creveți, țelină și ardei gras. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta funcționează bine ca un preț rezonabil Hor d ' oeuvre. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată De Creveți-Crab La Cuptor, Salată de Crab de cocos și creveți, și Rulouri de salată de creveți și Crab.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți cu unt o caserolă medie sau un vas de copt din sticlă medie.
Într-un castron mare, combinați ardeiul gras, ceapa și țelina.
Adăugați carnea de crab și creveții, apoi maioneza, sarea, piperul și sosul Worcestershire, aruncând ușor cu o spatulă de plastic pentru a combina. Se amestecă amestecul în vasul pregătit.
Presărați firimituri deasupra.
Coaceți până se dezvoltă o crustă maro aurie, aproximativ 30 de minute.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ramey Sidebar Russian River Valley Sauvignon Blanc cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Ramey Sidebar Valea Râului Rus Sauvignon Blanc]()
Ramey Sidebar Valea Râului Rus Sauvignon Blanc
2017 a început cu o iarnă foarte umedă, completând apa subterană după câțiva ani de secetă. O căldură de la sfârșitul verii a accelerat coacerea în multe zone viticole, dar a avut un impact minim în județul Lake. Fructele au fost la maturitate optimă și au fost culese cu doar câteva zile mai târziu decât în anii precedenți. Calitatea a fost excepțională, cu o expresie acidă și varietală bine conservată. Frumos texturate cu un finisaj clare, luminoase.