Salată De Creveți Cajun
Salata de creveți Cajun ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 692 calorii, 7g de proteine, și 72g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 32 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână maioneză, țelină, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Cartofi Cu Creveți Cajun, Salată de creveți Cajun și castraveți marinați, și Salată Cajun Shrimp ' N ' Chips Po Boy cu sos de Tarter de Avocado pentru rețete similare.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Atlantis Albarino cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Atlantis Albarino]()
Atlantis Albarino
Culoare elegantă galben-lămâie, curată și lucioasă. Este un vin foarte intens pe nas, cu arome persistente de calitate, amintind de mere verzi și fructe tropicale, cum ar fi ananasul. La gust, este lung și persistent, cu o aciditate perfectă care se potrivește cu corpul său, făcându-l un vin foarte plăcut, plin de senzații. Acest vin încântător de crocant și răcoritor este recoltat manual în cutii mici de plastic. Strugurii sunt selectați și presați. Odată ce mustul este obținut, începe un proces de fermentare alcoolică, care se desfășoară în cuve din oțel inoxidabil la o temperatură de 64 de grade Fahrenheit. După perioada de fermentare, se efectuează o rafturi pentru separarea drojdiei; ulterior suferă o stabilizare la rece, este filtrată și apoi îmbuteliată în cele din urmă.