Salată de Crab și Avocado cu vinetă de ghimbir

Salată de Crab și Avocado cu vinetă de ghimbir
Salata de Crab și Avocado cu vinetă de ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 6.9 pe portie. O porție conține 446 calorii, 25g de proteine, și 34G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, scallions, inclusiv blaturi, ghimbir și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este minunat. Încercați Salată de paste de Avocado și Crab cu vinetă de tarhon de Grapefruit, Salată de tăiței de creveți și Avocado cu vinetă cremoasă de ghimbir, și Salată de creveți, Mango și Avocado cu vinetă dulce de Chili-ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un blender, combinați ghimbirul, coaja de lămâie, sucul de lămâie, oțetul, ceapa, sosul de soia și 1/4 linguriță de sare. Puls pentru a tăia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte SubtiriCapace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați uleiul și piureul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
3
Într-un vas mare de sticlă sau oțel inoxidabil, combinați năsturelul, romaina, avocado și restul de 1/4 linguriță de sare. Aruncați salata cu toate, cu excepția a 3 linguri de vinetă și movilați salata pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
RomaineRomaine
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Aruncați carnea de crab cu vinaigretul rămas. Puneți carnea de crab îmbrăcată peste salate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
CrabmeatCrabmeat
5
Recomandarea vinului: avocado este atât de bogat încât poate fi greu să găsești un vin care să se potrivească. Optați pentru contrast folosind un vin alb italian crocant, cum ar fi Soave sau Orvieto. Aromele sale proaspete, dar neutre, vor sta în spate și vor lăsa salata să strălucească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoaveSoave
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Note: așteptați până când sunteți gata să aruncați salata înainte de a tăia avocado. Aciditatea din vinetă îi va împiedica să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista