Salată de crab în straturi
Salata de crab în straturi ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap pe care ați căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 28 g de grăsimi și un total de 363 de calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 2,54 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este plăcută de 2 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână castraveți, zahăr, maioneză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca aperitiv. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 47%. Acest scor este solid. Încercați salata egipteană Fattet (Salata de naut în straturi), Salata Mimosa (Salata cu ton în straturi) și Salata Mimosa (Salata cu ton în straturi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un 2-1/2-qt. bol de servire din sticlă, puneți un strat de salată verde, păstăi de mazăre, ardei tocați, castraveți și crab.
Combinați maioneza, zahărul și mararul; răspândit peste crab. Acoperiți și răciți câteva ore sau peste noapte.
Se ornează cu rondele de piper și mărar.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico]()
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
Culoare rubiniu închis, cu multă arome de ciocolată, fructe de pădure și vanilie, acesta este corpolent și catifelat, cu multe fructe și un final lung, suculent. O frumusețe dintr-o epocă grozavă.