Salată de Crab, Mango și Avocado cu sos de citrice
Salata de Crab, Mango și Avocado cu sos de citrice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 367 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,93 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână avocado, coajă de portocală, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Migdale Proaspete De Fructe De Padure ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Salată de Crab, Mango și Avocado cu sos de citrice, Salată De Mango Și Avocado Cu Sos De Citrice, și Salată de Crab și citrice cu pansament Chardonnay.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic; bateți în ulei. Condimentați pansamentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Se amestecă în ceapă; lasa la marinat 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Combinați carnea de crab, mango și avocado într-un castron mare. Se amestecă ușor în pansament. Se suprapun capetele a 3 frunze de salată în centrul fiecărei farfurii, formând bol. Salată de movilă în boluri de salată și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.