Salată de Crab de roșii pentru a îmblânzi o vară crudă și crudă

Salată de Crab de roșii pentru a îmblânzi o vară crudă și crudă
Salata de Crab de roșii pentru a îmblânzi o vară crudă și crudă este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 221 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bulb de fenicul, roșii cărnoase, crab forfetar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de SippitySup. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, care este super. Încercați Roșii De Vară, Porumb Prăjit, Crab Și Salată De Avocado, Tame Kimchi, și Salată de Crab cu castraveți și roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați roșiile în felii groase (aproximativ 3/4 inch grosime); pune deoparte. Tăiați subțire feniculul în cruce, numai bulbii. Alegeți feliile de fenicul și aruncați-le pe cele care sunt în mare parte miez. Aruncați feliile cu suc de lămâie. Salvați frunzele ca garnitură. Aranjați năsturelul pe o farfurie de servire și acoperiți cu felii de roșii, fenicul îmbrăcat cu lămâie și carnea de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
CrabmeatCrabmeat
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2
Stropiți uleiul de măsline deasupra; garnisiți cu frunze de fenicul rezervate și polen de fenicul (dacă utilizați). Condimentează după gust cu sare și piper.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Polen De FeniculPolen De Fenicul
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate82
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista