Salată de Crab, creveți și Mango cu vinetă de Yuzu

Salata de Crab, creveți și Mango cu vinaigretă Yuzu este o fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $10.64 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 468 calorii, 25g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de mango copt ferm, ghimbir, crab și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până Mango ai putea urma acest curs principal cu Panna Cotta de nucă de cocos cu fructe de pasiune și mango ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de creveți, Mango și J Pculcama cu vinaigretă de ananas, Salată De Creveți, Mazăre Și Orez Cu Vinetă De Chutney De Mango, și Salată de creveți, Mango și Avocado cu vinetă dulce de Chili-ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți vinetă: într-un castron mediu, combinați coaja, sucul, sarea și piperul. Treceți treptat în ulei de măsline. Pune deoparte.
Faceți mayo: într-un castron mic, amestecați toate ingredientele. Se răcește până se folosește.
Tăiați obrajii din mango, coajați fructele și feliați subțire transversal.
Tăiați fructele rămase din gropi, coajați și feliați subțire.
Într-un castron mediu, amestecați crabul și creveții cu 2 linguri. vinaigrette să se amestece.
Într-un alt castron, amestecați ușor mango și rucola cu vinaigreta rămasă. Puneți salata pe farfurii și acoperiți cu amestec de crab.
Se presară cu frunze de tei.
Serviți mayo pe lateral pentru a pune peste salate.
* Cumpărați crab decojit de la o piață bună de pește sau scoateți-vă propria carne dintr-un 1 3/4-lb. crab gătit (mai puțin scump). Căutați creveți roz durabili, sălbatici din Oregon. Găsiți frunze de tei kaffir pe piețele asiatice.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.