Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de Crab, avocado și rachetă. Pentru $ 4.22 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, pescatariană și דל פחמימות,ă are 382 calorii, 24g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la BBC Good Food are 4 fani. Cap de la magazin și ridica rosii cherry, 1 Diametru 2 cada CR fra fra fra, suc de lamaie, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, care este minunat. Încercați Salată de Crab și Avocado, Salată De Avocado Și Crab, și Paste cu Avocado și rachetă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți carnea de crab într-un vas de sticlă sau metal. Verificați dacă există cioburi de coajă. Răsturnați carnea de crab maro într-un castron mic. Se amestecă frache crme și sucul de lămâie până se omogenizează. Se condimentează ușor, apoi se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Crabmeat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tăiați roșiile în jumătate sau în sferturi, dacă sunt mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3
Tăiați avocado pe jumătate pe lungime și îndepărtați piatra. Îndepărtați pielea, apoi tăiați-o în felii subțiri.
Puneți racheta, roșiile și avocado într-un castron mare. Strângeți peste sucul de lămâie rămas și uleiul de măsline. Condimentați, apoi aruncați până când salata este acoperită cu pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Salata poate fi asociată cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.