Salată De Coriandru
Salata de Cilantro ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo servește 4 și costă 1,71 USD pe porție. O porție conține 165 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită ceapă, castraveți, suc de lămâie și verdeață. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 59%. Rețete similare includ Salată de ouă de chimen și coriandru (Ensalada De Huevo con Comino y Cilantro), Salată de castraveți cu pansament de var Cilantro / salată de vară s, și Salată De Pui Cu Coriandru.
Instrucțiuni
Bateți toate ingredientele de vinetă împreună într-un castron mic. Condimentează, după gust, cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Într-un bol de salată, combinați toate ingredientele salatei.
Adăugați un pic de vinaigrette și aruncați pentru a acoperi.
Serviți vinaigreta rămasă pe lateral.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Un vin pe care l-ai putea încerca este Cycles Gladiator Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Ciclurile Gladiator Chardonnay]()
Ciclurile Gladiator Chardonnay
Aromaticele chiar sar din pahar. Papaya, piersici șiananas pe nas cu doar un indiciu de stejar prăjit. Nectarine și alte fructe de piatră pe forepalat. Ripe, arome rotunde de suc de piersici și ananas. Aciditatea moale și o textură luxuriantă se înfășoară în jurul limbii spre partea din spate a Palatului.Perechi cu arome bogate, cremoase, cum ar fi scoici într-un beurre blanc portocaliu. De asemenea, alfredo de pui, fettuccine de fructe de mare sau orice paste înăbușite într-un sos de smântână.