Salată de conopidă prăjită și Radicchio

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați conopida prăjită și salata Radicchio. O porție conține 184 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, romaine, frunze de pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, care este minunat. Încercați Salată De Conopidă Prăjită Și Fenicul Cu Andive, Radicchio, An, Salată De Conopidă Rasă Și Radicchio, și Salată de conopidă rasă și Radicchio pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Aruncați conopida cu 1/4 cană de ulei, 1/2 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper într-un castron mare.
Se întinde în 1 strat într-o tigaie superficială (adâncime de 1 inch) și se prăjește, întorcându-se cu clești la jumătatea prăjirii, până se înmoaie și se rumenesc, 25 până la 30 de minute în total. Se răcește în tigaie pe un raft, apoi se transferă într-un castron mare.
Bateți împreună oțetul, șalota, restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/8 linguriță de piper într-un castron mic, apoi adăugați restul de 5 linguri de ulei într-un flux lent, amestecând până se emulsionează.
Adăugați jumătate de pansament la conopidă și aruncați pentru a acoperi.
Adăugați romaine, radicchio, pătrunjel, jumătate de nuci și pansamentul rămas la conopidă și aruncați pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper și se presară cu nucile rămase.