Salată de conopidă prăjită cu Radicchio, Pecorino și capere prăjite

Salată de conopidă prăjită cu Radicchio, Pecorino și capere prăjite
Salata de conopidă prăjită cu Radicchio, Pecorino și capere prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 255 calorii, 10g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Un amestec de ulei de măsline, sare kosher, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce e bine. Încercați Salată De Conopidă Prăjită Și Fenicul Cu Andive, Radicchio, An, Salată Radicchio Cu Grapefruit Și Pecorino, și Rețetă Cremoasă De Paste Pecorino Cu Salată Radicchio pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Adăugați floretele de conopidă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De ConopidăFlori De Conopidă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Stropiți cu ulei de măsline, condimentați cu sare și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SareSare
5
Transferați pe o foaie de copt și prăjiți până când conopida este foarte maro și crocantă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Scoateți din cuptor într-un castron mare și rezervați.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
7
Înveliți Generos o tigaie mare cu ulei de măsline. Uleiul trebuie să aibă o adâncime de aproximativ 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Încălziți tigaia la foc mediu-mare. Când uleiul este fierbinte, adăugați caperele. Pe măsură ce caperele gătesc, se vor deschide și vor începe să arate ca niște flori mici (foarte drăguțe). Prăjiți caperele până când sunt crocante, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CapereCapere
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Scoateți caperele din tigaie, uscați-le pe prosoape de hârtie și condimentați imediat cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CapereCapere
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
10
Aruncați împreună conopida, caperele, radicchio, pecorino și arpagicul. Îmbrăcați salata cu suc de lămâie, ulei de măsline și sare, după gust. Împărțiți între 4 farfurii de servire sau aranjați pe 1 platou mare și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RadicchioRadicchio
PecorinoPecorino
CapereCapere
ArpagicArpagic
SareSare
11
Ce salată minunată!
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista