Salată de conopidă prăjită cu măsline
Salata de conopidă prăjită cu măsline ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 69 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare, piper, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 69%. Încercați Conopidă Prăjită Cu Măsline Verzi, Conopidă Prăjită Și Măsline Kalamatan, și Conopidă prăjită, năut și măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Așezați conopida pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; înveliți ușor conopida cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până se înmoaie și se rumenesc ușor, amestecând după 10 minute.
În timp ce conopida gătește, combinați oțetul și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare; amestecați bine cu un bici.
Adăugați conopida, măslinele și pătrunjelul la pansament în castron; aruncați ușor pentru a acoperi.
Serviți cald sau la temperatura camerei.