Salată de conopidă, măsline și roșii uscate la soare
Salata de conopidă, măsline și roșii uscate la soare ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 72 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei de măsline, frunze de pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa clocotită și roșiile uscate la soare într-un castron; lăsați să stea 30 de minute sau până se înmoaie.
Combinați roșiile, măslinele și următoarele 4 ingrediente (măsline prin usturoi) într-un robot de bucătărie; procesați până se toacă fin, răzuind părțile laterale ale bolului o dată.
Gatiti conopida in apa clocotita 2 minute.
Scurgeți și clătiți conopida sub apă rece.
Combinați amestecul de roșii, conopida, ceapa, sarea și piperul într-un castron; aruncați bine.