Salată de conopidă, fasole albă și Feta
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Conopida, fasolea albă și salata Feta ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 254 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de pătrunjel, fasole, conopidă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 66%. Rețete similare sunt Salată De Conopidă, Fasole Albă Și Feta, Salată De Conopidă, Fasole Albă Și Feta, și Salată De Conopidă, Fasole Și Feta.
Instrucțiuni
Combinați uleiul și rozmarinul într-o cratiță mică. Se amestecă la foc mediu doar până se parfumează, aproximativ 1 minut. Mișto.
Bateți sucul de lămâie, oțetul, coaja de lămâie, sarea și piperul într-un castron mic.
Combinați conopida, fasolea, Andiva, arpagicul, pătrunjelul și uleiul de rozmarin într-un castron mediu; aruncă.
Adăugați amestecul de suc de lămâie și aruncați pentru a acoperi. Condimentează salata cu sare și piper.