Salată de clementină, feta și frunze de iarnă
Salata de clementină, feta și frunze de iarnă ar putea fi doar fără gluten și lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 8 și costă 1,62 USD pe porție. Această garnitură are 192 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. 59 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Iarna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, cicoare, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este minunat. Salată de frunze de iarnă, Salată de fenicul și Kale de clementină de iarnă, și Salată de frunze de iarnă, curmale și măsline sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Bateți ingredientele pentru pansament într-un ulcior, condimentați cu sare și dați deoparte.
Pentru a face salata, curățați clementinele și feliați-le întregi. Într-un castron, aruncați ușor cicoarea și năsturelul cu fenicul și ceapa.
Așezați felii de clementină pe părțile opuse ale fiecărei farfurii, movilați o grămadă de frunze în mijloc, apoi împrăștiați peste feta. Amestecați pătrunjelul prin pansament și stropiți peste salată.
Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.