Salată de ciuperci și sparanghel la grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de ciuperci și sparanghel la grătar. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 191 calorii. Pentru $2.96 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de verdeață de salată mesclun, ulei de măsline, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sparanghel la grătar într-un sos cremos de ciuperci balsamice, Duxelles De Ciuperci Și Brânză La Grătar Cu Sparanghel # SundaySupper, și Salată De Ciuperci De Sparanghel.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la mare.
Bateți 1/4 cană de oțet, 3 linguri de ulei, usturoi, 2 lingurițe fiecare suc și muștar și câte un vârf de sare și piper.
Așezați sparanghelul și ciupercile într-o pungă de plastic cu fermoar cu jumătate de pansament; marinati 15 minute. Sparanghel la grătar 5 minute. Grill ciuperci, gill părți în jos, timp de 4 minute; rândul său. Grătar încă 7 minute. Feliați gros. Aruncați verdeața cu legume și pansament.