Salată de ciuperci în chipsuri de brânză

Salată de ciuperci în chipsuri de brânză
Salata de ciuperci în chipsuri cu brânză ar putea fi doar rețeta fără gluten, lacto ovo vegetariană și rețeta primară pe care ați căutat-o. Pentru 1,68 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20 g de proteine, 16 g de grăsimi și un total de 251 de calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ciuperci, parmezan, dressing și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Cu un scor de lingură de 44%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salata de roșii cu chipsuri de brânză, brânză Dubliner și chipsuri de cayenne cu salată de sfeclă aurie și busuioc și Cook the Book: Salată de sfeclă prăjită cu sos de nuci și chipsuri de brânză.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Pulverizați o foaie de copt cu spray de gătit antiaderent cu ulei de măsline. Tapetați tava de copt cu hârtie de copt, apoi pulverizați hârtie cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Așezați 1/2 cană de brânză mărunțită pe jumătate din tava de copt și modelați un cerc de aproximativ 5 inci în diametru. Formați un al doilea cerc pe cealaltă jumătate de tavă de copt. (Încercați să folosiți un blat de plastic congelat, bătut, ca model pentru modelarea chipsurilor cu brânză.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
ChipsChips
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Coaceți aproximativ 5 minute sau până când brânza devine aurie pe margini. Folosind o spatulă largă, întoarceți cu grijă rondelele de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Coaceți timp de aproximativ 2 minute, sau până când marginile au culoarea aurie și se fixează în centru. Folosind spatula, scoateți cu atenție rondele și drapăți-le peste un sucitor mare suspendat ca o punte între 2 cutii înalte pentru a modela.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Se lasa sa se raceasca in timp ce se modeleaza peste sucitor. Repetați cu brânză rămasă pentru a face încă 2 cercuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
8
Într-un castron mediu, combinați ciupercile, roșiile, spanacul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați dressing și amestecați pentru a o combina. Pentru a servi, puneți un crocant de brânză pe fiecare dintre cele 4 farfurii de salată și apoi acoperiți cu o lingură de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Vinul Paul Dolan Vineyards Chardonnay cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a se potrivi bine. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Paul Dolan Vineyards Chardonnay Vin
Paul Dolan Vineyards Chardonnay Vin
Provenit din văile joase din jurul râului Russian, o zonă renumită pentru producerea de vinuri bogate și concentrate, Paul Dolan Vineyards Chardonnay este un vin extraordinar de echilibrat, cu arome de pere coapte, mere crocante și un condiment cremos de vanilie.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista