Salată De Ciuperci Portobello La Grătar
Nevoie de o felul principal vegetarian? Salata de ciuperci portobello friptă ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 372 calorii, 16g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $3.27 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de brânză chincvrev, pâine, ciuperci portabella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Salată De Ciuperci Portobello La Grătar, Salată De Ciuperci Portobello, și Salată De Ciuperci Portobello.
Instrucțiuni
Setați controlul cuptorului la fiert. Pulverizați suportul pentru tigaie pentru broiler cu spray de gătit.
Periați pansamentul pe ambele părți ale ciupercilor; rezervați pansamentul rămas.
Așezați ciupercile pe raft în tigaia broiler. Se fierbe cu vârfuri de 2 până la 4 inci de la căldură 4 minute; rândul său. Se fierbe aproximativ 3 minute mai mult sau doar până când ciupercile sunt fragede.
Între timp, împărțiți salata verde în 4 farfurii. Într-un castron mic, amestecați brânzeturile; răspândit pe pâine prăjită.
Așezați ciupercile pe salata verde. Se acoperă cu roșii.
Stropiți cu pansamentul rămas.
Se servește cu pâine prăjită.