Salată de citrice și Mesclun cu păstrăv marinat

Salată de citrice și Mesclun cu păstrăv marinat
Salata de citrice și Mesclun cu păstrăv marinat este o fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 8. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 234 calorii, 19g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, grapefruit, mesclun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma grapefruitul, puteți urma acest fel principal cu Tort de iaurt cu Grapefruit cu glazură de Grapefruit ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Somon la grătar marinat cu citrice cu salată Tabbouleh, Creveți marinați cu citrice cu ceapă la grătar și salată de portocale, și Păstrăv saut cu gust de citrice-măsline.

Instrucțiuni

1
Pe o suprafață de lucru, folosind un cuțit subțire ascuțit, tăiați fileurile de păstrăv în cruce cu cuțitul ținut aproape plat de pește pentru a face felii foarte subțiri; lăsați pielea intactă în urmă. Aranjați feliile într-un vas mare de copt din sticlă, suprapunându-le ușor dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PăstrăvFile De Păstrăv
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Într-un castron mic, combinați 1/2 cană de suc de lămâie cu zahărul, boabele de ienupăr, boabele de piper întregi și 2 lingurițe de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă marinada peste păstrăv. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
PăstrăvPăstrăv
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Folosind un cuțit ascuțit, curățați portocalele, limele și grapefruiturile, îndepărtând toată miezul alb amar. Lucrând peste un castron pentru a prinde sucul, tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Transferați secțiunile pe o farfurie mare și strângeți membranele peste vas pentru a elibera sucul. Aruncați membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Într-un castron mic, bateți uleiul de măsline cu restul de 1 1/2 linguri de suc de lămâie, muștarul și sucul de citrice rezervat. Condimentează cu sare și piperul zdrobit. Aruncați mesclunul cu o parte din pansament și movilă pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
MesclunMesclun
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Scoateți păstrăvul feliat din marinată, răzuind condimentul și aranjați salatele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
PăstrăvPăstrăv
8
Garnisiți cu secțiunile de citrice, țelină și frunze de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
9
Stropiți cu sosul de citrice rămas și serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate61
Revista