Salată de cină cu porumb de vară și păstrăv afumat
Salata de cină cu porumb de vară și păstrăv afumat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 804 calorii, 32g de proteine, și 55g de grăsime fiecare. Pentru $7.32 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare de mare, păstrăv, porumb spice pe știulet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina In Seara Asta: Păstrăv Afumat Brandade, Cina in seara asta: supa de taitei Soba cu spanac si pastrav afumat, și Hash de păstrăv afumat cu cartofi și porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pâine prăjită de secară. Se toacă usturoiul foarte fin, aproape până la o pastă și se amestecă cu unt. Lăsați deoparte pentru moment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De Secară
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Carne Măcinată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2
Se încălzește uleiul de măsline în tigaie sote la cald, dar nu fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați șalotă și ardei și un vârf de sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Frișcă Suplimentară Groasă
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
4
Se sotează 2-3 minute la foc mediu, până când șalotele încep să devină translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
5
Adăugați fasolea verde și sotati încă 5-8 minute, până când totul este fraged, dar are totuși o criză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
6
Se adaugă sâmburi de porumb și se sotează 2-3 minute. Scoateți tigaia de pe foc, rupeți busuiocul în bucăți mari și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Căldură va ofili busuioc, dar nu peste bucătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
8
Adăugați suc de lămâie, sirop de arțar, muștar și 3 linguri ulei de măsline și un vârf de sare de mare în blender. Se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Se toarnă peste amestecul de porumb și piper. Aruncați pentru a acoperi toate legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
10
Împărțiți amestecul de porumb și piper între două boluri mari de supă (folosiți 4 boluri sau farfurii mai mici care servesc ca aperitiv). Rupeți păstrăvul afumat în bucăți mari și împărțiți-l între boluri, așezându-l deasupra amestecului de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstrăv Afumat
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Răspândiți untul de usturoi pe pâinea de secară prăjită în timp ce este încă avertizați și serviți de-a lungul salatei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Usturoi
Pâine De Secară
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Garnisiți cu bucată de busuioc violet pentru un fler dramatic.