Salată de cicoare cu sos de brânză albastră
Salata de cicoare cu sos de brânză albastră ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 233 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,46 USD pe porție. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de cicoare, oțet de vin, CR și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 93%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de pere, cicoare și brânză albastră, Simon și Seafort ' s Maytag Blue Cheese Dressing-micul poate bate pansamentul bogat și cremos de brânză albastră, și Simon and Seafort Blue Cheese Dressing-pansamentul cu brânză albastră nu trebuie achiziționat în magazin, îl puteți face acasă, în propria bucătărie și are un gust mai bun de casă.
Instrucțiuni
Tăiați baza de pe fiecare cicoare și îndepărtați frunzele până ajungeți la miez, pe care îl puteți tăia în sferturi sau lăsați întreg. Aranjați frunzele pe un platou.
Stropiți cicoarea cu puțin ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Zdrobiți jumătate de brânză albastră peste cicoare, apoi amestecați brânza rămasă cu oțetul, zdrobind cu o furculiță pentru a o face cremoasă.
Adăugați smântâna, sucul de lămâie și crme frache, apoi amestecați împreună. Reglați condimentul, lingura peste salată și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.