Salată De Chipsuri De Porumb Nacho

Salată De Chipsuri De Porumb Nacho
Salata de chipsuri de porumb Nacho ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 1230 calorii, 16g de proteine, și 85g de grăsime. Această rețetă servește 3. Pentru $ 2.59 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, ciuperci, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Creveți & Won Ton Chip asiatice Nacho ' s rețetă, Salată De Chipsuri De Porumb Din Sud-Vest, și Salată De Chipsuri De Porumb Fiesta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați chipsurile de tortilla, roșiile, ceapa verde, ciupercile și oul fiert tare. Se amestecă maioneza și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Serviți imediat.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții3
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista