Salată De Chayote-Jicama
Salata Chayote-Jicama ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă, întreagă 30 și vegană are 74 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 56 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Dacă aveți sare kosher, chayotes, la 1 jalapeno și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Chayote, Salată De Chayote, și Salată De Chayote pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți sucul de lămâie, uleiul vegetal, jalapeno și 1/2 linguriță de sare într-un bol mediu.
Cojiți și feliați chayotele în pene subțiri. Cojiți jicama; feliați subțire pe lungime, apoi feliați subțire transversal în fâșii. Tăiați subțire morcovii.
Aruncați legumele cu pansamentul și condimentați cu sare. Acoperiți și refrigerați până la 4 ore.
Fotografie de Anna Williams