Salată de ceapă roșie și cartofi la grătar

Dacă aveți despre 40 minute pentru a petrece în bucătărie, ceapa roșie la grătar și salata de cartofi ar putea fi un excelent fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. Această garnitură are 240 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la BBC Good Food are 1 fani. Un amestec de frunze de pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline, oțet balsamic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată De Cartofi, Porumb Și Ceapă Roșie La Grătar Peste Rucola, Salată de roșii, ceapă roșie și rachetă cu ou prăjit, Chorizo la grătar și Provoleto Crostini la grătar, și Salată de cartofi, ceapă roșie și măsline.
Instrucțiuni
Fierbeți cartofii într-o tigaie mare cu apă sărată timp de aproximativ 10 minute până când sunt fierte. Într-un castron mare, amestecați uleiul și oțetul împreună cu puțină sare și piper. În timp ce grătarul este încă fierbinte, grătiți feliile de ceapă timp de 5 minute pe fiecare parte până când sunt ușor carbonizate. Aruncați ceapa fierbinte, separându-le în inele, în pansament.
Aruncați cartofii într-un strop mic de ulei și grătiți pe grătar, tăiați cu partea în jos, timp de aproximativ 5 minute până se rumenesc, apoi aruncați cu ceapa.
Se amestecă pătrunjelul și se servește.