Salată de ceapă roșie la grătar și castraveți cu sos de iaurt-mentă
Ceapa rosie la gratar si salata de castraveti cu sos de iaurt-menta ar putea fi o reteta buna pentru a va extinde cutia de retete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 351 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.09 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, chimen, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată de dovlecei la grătar cu alune, Fetan și sos de mentă de iaurt, Pui marinat la grătar cu sos de iaurt cu mentă de castraveți, și Pita de pui la grătar cu pansament cu iaurt de castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Ungeți ambele părți ale feliilor de ceapă cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper după gust. Grătați pe fiecare parte timp de 2 până la 3 minute. Doar pentru a obține urme de grătar și gătiți ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Se scoate din grătar și se toacă grosier.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Combinați ceapa într-un bol mediu cu castraveți, oregano și aruncați cu pansamentul cu iaurt-mentă. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Culese Crengute De Marar
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se presară cu brânză feta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
6
Bateti toate ingredientele impreuna intr-un bol mediu si condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat