Salată de ceapă romană și dulce

Salată de ceapă romană și dulce
Salata de ceapă romană și dulce ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 38 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână castraveți, roșii de struguri, vinetă de ceapă vidaliană și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Salată de căpșuni, ceapă și Romaine, Salată De Romaine, Ceapă Roșie Și Portocale, și Salată Hearts of Romaine cu vinetă de mere, ceapă roșie și cidru.

Instrucțiuni

1
Combinați ceapa, roșiile și castraveții într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați pansament; aruncați bine.
DificultateUșor
Gata În8 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista