Salată De Ceapă La Grătar

Salată De Ceapă La Grătar
Salata de ceapă la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 6 și costă $1.09 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 255 calorii. Această rețetă este plăcută de 224 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, sare, muștar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Salată de roșii, ceapă roșie și rachetă cu ou prăjit, Chorizo la grătar și Provoleto Crostini la grătar, Salată De Ceapă La Grătar, și Salată de ceapă roșie și cartofi la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 curățați ceapa, apoi tăiați-o în jumătate de la rădăcină în sus. Feliați jumătățile în pene groase, asigurându-vă că păstrați o parte din capătul rădăcinii atașat; acest lucru va ajuta la menținerea penelor de ceapă să nu se destrame complet pe grătar. 2 înveliți ceapa în cele 2 linguri de ulei de măsline și puțină sare. Pregătiți grătarul pentru căldură mare și directă. Grătiți pene de ceapă pe fiecare parte până obțineți semne frumoase de grătar, aproximativ 3-5 minute pe fiecare parte, în funcție de cât de fierbinte este grătarul. După ce ați obținut semne de grătar pe a doua parte a fiecărei pene de ceapă, întoarceți grătarul în jos la mediu-scăzut (sau îndepărtați o parte din cărbuni de grătarul grătarului), acoperiți și prăjiți timp de 15-20 de minute pentru a înmuia centrele ceapa.4 în timp ce ceapa se gătește, faceți pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Puneți muștarul, șalota tocată, usturoiul, sarea, rozmarinul și oțetul în vasul unui blender și pur și simplu pentru câteva secunde. Cu blenderul la viteză mică, stropiți în uleiul de măsline până când pansamentul este emulsionat. 5 Odată ce ceapa este gătită, scoateți ceapa de pe grătar și tăiați-o și aruncați orice capete de rădăcină dure și orice piei exterioare care au devenit prea uscate de grătar.6 aruncați ceapa cu pansamentul și lăsați să se marineze cel puțin 30 de minute înainte de servire. Salata se îmbunătățește cu timpul, pe măsură ce aromele de dressing se amestecă și penetrează ceapa. Mare pentru a face înainte. Va dura câteva zile refrigerate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista