Salată de castraveți și roșii

Salată de castraveți și roșii
Salata de castraveți și roșii durează aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 57 de cenți per porție. O porție conține 117 calorii, 1 g de proteine și 11 g de grăsimi. Această rețetă de la Foodnetwork are 11 fani. Funcționează bine ca aperitiv. Mergeți la magazin și luați castraveți, pătrunjel cu frunze plate, roșii coapte la viță de vie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 59%. Acest scor este destul de bun. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Pește cu apă cu roșii cu castraveți și salată de roșii, Pește cu apă și salată de roșii cu castraveți și ierburi și Salată de castraveți și roșii.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Combinați toate ingredientele într-un bol. Se imbraca cu otet si ulei, sare si piper, dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei, Pentru Prajit2 Linguri Ulei, Pentru Prajit
1/4 Cană Ardei Roșu Iute Sau Prăjit Tocat Sau 1/2 Ardei Gras Proaspăt Mic, Oricare Ai La îndemână1/4 Cană Ardei Roșu Iute Sau Prăjit Tocat Sau 1/2 Ardei Gras Proaspăt Mic, Oricare Ai La îndemână
Roșii Pere Galbene înjumătățite Sau Roșii Moștenire Tăiate GrosierRoșii Pere Galbene înjumătățite Sau Roșii Moștenire Tăiate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
3/4 Cană Iaurt Portocale3/4 Cană Iaurt Portocale

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Chardonnay-ul Pindar Peacock cu un rating de 4 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Pindar Peacock Chardonnay
Pindar Peacock Chardonnay
Vioi, vioi, cu note de para si mere, note subtile de vanilie de la invechirea stejarului. Un vin grozav la un preț excelent. Superb cu pește, vițel și brânzeturi. Vinul alimentar suprem.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista